Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
archieb - 12-01-2011 19:46:24
Vrije tijd & Tuin

Vuurwerkvrij Bungalowpark Stroombroek

Van 27 december tot 3 januari j.l. hebben wij, vanwege onze hond die erg in paniek raakt van vuurwerk, een bungalow gehuurd in het landalpark stroombroek, dat reclame maakte dat het vuurwerkvrij is en je alleen het knallen van de champagnekurken zou horen!!
nou nee dus! we hebben de hele week nog nooit zoveel knallen gehoord, in de zeer directe omgeving van dit park veel geknal met carbid, direct aan de andere kant van het hek het land van jan klaassen [als parkbewoner mag je daar gratis naar toe] waar drie keer een kinderfeestje afgesloten werd met jawel vuurwerk!! landal moet dit allemaal geweten hebben!
we hebben een klacht ingediend wegens misleiding en ernstig in gebreke blijven en gevraagd om terugbetaling van de huursom.