Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pennetje - 14-01-2011 10:29:27
Auto & Vervoer

op wie kan ik schade verhalen?

Op 20 dec 2010 heb ik mijn auto netjes geparkeerd in een parkeervak voor ons huis (opel corsa) mijn man heeft zijn auto ruim naast die van mij geparkeerd (renault megane)
op 21 dec s,morgens zien wij dat de megane schuin tegen de opel geparkeerd staat en een enorme schade heeft (achterklep is flink beschadigd /trekhaak staat scheef) de opel heeft flinke schade boven linker voorwiel!! de dader is helaas doorgereden (en moet zelf ook flinke schade hebben omdat glas/kleur van d elak in de megane lagen)
mijn vraag is nu de megane is een lease auto de corsa is van mij wie draait nu op voor de schade van de corsa?? de lease maatschappij ing zegt dat ik meot claimen bij waarborg fonds?? maar het is toch duidelijk dat de megane tegen mijn auto is geduwd?? dus ik dacht dat ik daar dus de schade kan verhalen??
wie kan ons helpen