Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lindapronk - 21-01-2011 18:57:12
Vrije tijd & Tuin

Sanoma Uitgevers

Heb altijd een abonnement gehad op de yes maar sinds 31 december 2010 is dat gestopt met bestaan. omdat ik geen interesse had in een ander blad en wel heb betaald voor het blad tot februari 2011 heb ik met veel moeite aangegeven dat ik mijn resterende geld terug wil hebben.

tot twee keer toe heeft een medewerker mij telefonisch toegezegd dat ik geen ander blad zou ontvangen en dat het geld netjes op mijn rekening zou worden gestort.

nu heb ik al 4 keer het blad flair ontvangen terwijl ik hier helemaal niet om heb gevraagd. probeer je te bellen naar het bedrijf neemt er niemand op omdat ze het te druk hebben. zelfs om 8 uur 's avonds. daar geloof ik helemaal niets van. ook op de mailtjes die ik heb gestuurd krijg je geen enkel antwoord.

ben nu eigenlijk wel een beetje ten einde raad wat ik nu moet doen. ik wil dit blad niet en wil gewoon mijn geld terug. zie het ook nog wel gebeuren dat ik straks een rekening krijg voor het flut blad. dat is wel het laatste waar ik op zit te wachten. heeft iemand een idee wat ik nu moet doen?

alvast bedankt!