Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dalilo - 22-01-2011 13:27:03
Geldzaken & Recht

Rijschool (intest waarde) opgelicht gevoel

Ik heb bij rijschool ,,de weerd" in apeldoorn een in test gedaan. kosten daarvoor € 60,- . aan de hand daarvan werd beoordeeld dat ik een rijles pakket moest nemen van 52 rijlessen. dat was inclusief practijkexamen. na 38 rijlessen te hebben gehad vroeg ik aan rijinstrecteur hoe het met examen zat. toen werd mij pas gezegd dat ik nog minimaal een á twee keer zoveel rijlessen nodig heb van wat ik tot nu toe heb gehad. dus nog 52 á 104 lessen meer dan dat mij bij het in test verteld was. hierdoor ben ik mijn geld kwijt geraakt en heb nog steeds geen rijbewijs. als het aan mij in het begin was gezegd dat ik zoveel lessen nodig zou hebben, had ik nooit lessen door gezet.
ik ben van mening dat ik opgelicht ben en vraag mij af of er iets hier aan te doen is om mijn geld terug te krijgen. totale kosten die ik gemaakt heb zijn rond € 1500,- ik heb met rijschool contact gezocht, maar ze zeggen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor je eigen vorderingen. op hun site staat duidelijk wat de in test inhoudt, maar de werkelijkheid heb ik anders ervaart. wat kan ik hieraan doen? help