Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoom1
zoom1 - 07-02-2011 13:32:58
Huishouden & Energie

Lattenbodem 90 x 200 bijna 4 cm te kort!

Afgelopen zaterdag heb ik een nieuwe lattenbodem gekocht. mijn bed heeft een matras van 90 x 200 cm. heb nog ik voor de zekerheid vóór de koop opgemeten.
in de winkel heb ik dan ook een lattenbodem van 90 x 200 cm gekocht. op de factuur staat deze maat ook.
echter toen ik vandaag wilde beginnen stelde ik vast dat de nieuwe lattenbodem maar 196 cm lang is!
daarop heb ik de winkel gebeld, en het probleem voorgelegd. men vertelde me dat dit normaal was omdat anders 1: ik de lattenbodem met een hamer en geweld in het bed zou moeten timmeren en 2: was dit normaal omdat het hout nog zou werken..
ik heb laten merken dat ik nogal twijfel aan de uitleg en dat ik een second opinion zou gaan inwinnen. op internet valt me op dat 196 ook een standaard maat voor lattenbodems is.
verder zal een lattenbodem eerder nog wat krimpen dan uitzetten omdat het hout het nog eventueel aanwezige restje vocht met de tijd ook zal verliezen.

maar misschien zit ik er toch naast. graag had ik uw mening hierover.

alvast bedankt!

marc van der linden
hulsberg