Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hilde-janine - 08-03-2011 15:45:36
Huishouden & Energie

Roestig bestek uit vaatwasser

Sinds de plaatsing van onze nieuwe keuken in november 2009 geeft de nieuwe afwasmachine van siemens roestvlekken op ons bestek. niemand kan verklaren hoe dit kan. na een half jaar is de vaatwasser omgeruild voor een andere vaatwasser van siemens. het ging een half jaar goed en plotseling trad er weer dagelijks roestvorming op het bestek op.
er is geen verandering in wasmiddel, bestek, pannen o.i.d. geweest. siemens zegt dat het niet aan haar machine ligt, maar waar kan dit zeer vervelende probleem mee te maken hebben?
ik doe alleen maar spullen in de vaatwasser die vaatwasmachinebestendig zijn en heb bovendien al jaren hetzelfde bestek en dezelfde pannen in gebruik.