Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poikiu - 03-04-2011 21:36:56
Computers & Telefonie

usenet en Incasso Partners Nederland

Ruim een jaar geleden kwam ik bij usenet terecht en dacht hier bestanden beschikbaar te kunnen stellen voor anderen. foutje, 5 minuten ingelogd geweest, aangemeld, alles keurig.

bleek niet aan mijn verwachtingen te voldoen dus email gestuurd met annulering. heb hier een bevestiging op ontvangen.

nu krijg ik van incasso partners nederland een vordering???? heb het gehele jaar van usenet niets ontvangen aan facturen, betalingsherinneringen of wat dan ook.

heb ik net een week voor de vordering mijn pc omgegooid naar windows 7 en al mijn emails kwijt, dus geen bewijs dat ik gemaild heb. wel kunnen zij zien dat ik alleen die eerste dag maar 5 minuten ingelogd ben geweest.

hoe rechtsgeldig is dit?het bedrag is fors met e 167,-.

ik ben het echt niet met ze eens. ik heb het hele jaar niets gezien, gehoord of gelezen van usenet en nu weet dat incassobureau mij wel te vinden? wie oh wie heeft advies of soortgelijke ervaring.