Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 26-04-2011 15:11:11
Computers & Telefonie

Advies gevraagd over all-in-one printers

We hebben sinds kort een nieuwe pc die werkt onder windows 7 - 64 bits. nu blijkt dat we onze oude all-in-one scanner/kopieerder/printer (hp office jet r65) niet meer als scanner kunnen gebruiken, alleen nog maar als printer.
dus moeten we op zoek naar een opvolger.

ik ben daarbij de weg kwijtgeraakt. volgens de consumentenbond en andere sites zou ik met mijn verbruik (ca 80 vel z/w per week en ca 20 vel kleur) beter een inktjet dan een laserjet kunnen nemen. dat vond ik al verrassend.

volgens de consumentenbond zouden de inktkosten van de hpoffice jet pro 8500 erg gunstig zijn. zeker in vergelijking met de canons (zoals de 8150 of de 5250/5150).
respectievelijk ca 58 voor de hp en ca 175 euro per jaar voor de canons.

de canons zijn beter in het afdrukken van foto's, maar dat doen we nagenoeg niet.

in de winkel zeggen ze juist geen hp's te verkopen maar canons omdat de gebruikskosten van de canon een stuk lager zouden liggen.

op andere reviewsites kom ik er ook niet uit.

wie heeft ervaring met de genoemde hp of met de genoemde canons en kan een indicatie geven van de inktkosten in de praktijk?

ook andere ervaringen met deze apparaten zijn van harte welkom.