Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petty - 09-05-2011 21:48:56
Auto & Vervoer

Koga eRunner el. fiets verkeerde jasbeschermer

Sinds begin dit jaar heeft mijn echtgenote een koga erunner electrische fiets.
het is een prachtige fiets.
helaas zit er een zeer korte jasbeschermer op, waardoor je met een jas of een knierok de kans loopt dat het tussen de velgremmen bij het achterwiel kan komen.het is mijn echtgenote overkomen met een wijde knierok. ze kon niet meer van de fiets komen, ze zat vast aan beide zijden tussen de remmen met de rok en is door een omstander losgemaakt. bij vallen had ze een been of een heup kunnen breken.
mijn fietsenmaker is er erg van geschrokken en heeft er onmiddellijk een goede jasbeschermer opgezet.
koga reageert lakoniek als volgt:
"helaas moeten wij u melden dat koga in haar instructieboekje adviseert bij het fietsen nauwsluitende broeken te dragen of een broekklem te gebruiken. loszittende kleding kan tussen draaiende delen komen. wij raden u dan ook aan hier voor de toekomst rekening mee te houden."

pas dus op: zo is deze fiets niet geschikt voor woon/werkverkeer en zondagskleren. met de oplossing van de fietsenmaker wel.
vraag: hebben anderen ook deze ervaring met de veel te korte jasbeschermer? het mag de naam niet eens hebben van jasbeschermer.