Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haantje007 - 26-05-2011 15:45:57
Geldzaken & Recht

recht bij aankoop via Marktplaats.nl

Via markplaats een speedboot gekocht van een particuliere verkoper. in de advertentie stond een link naar een website over de boot door de eigenaar gemaakt. hierin stond/staat letterlijk: deze boot is 100% onderhouden en is technisch in perfecte staat. ( ik heb de advertentie even via screenshot opgeslagen als bewijs). ook mondeling heeft hij gezegd dat het een goede boot is die nog jaren meekan.
nu hebben we ongeveer 6 vaaruren gemaakt en kregen we pech met de boot, de motor begon te roken. hierop is de boot ter reparatie aangeboden bij een botenwinkel. hieruit blijkt dat de motor aan alle kanten stuk is geweest, aan elkaar gekit etc en nu weer stuk is. van goed onderhoud is ook geen sprake zegt de reparateur. reparatie kost enkele duizenden euro's!!
helaas krijg ik de verkoper nog niet te pakken en heb ik hem nog niet kunnen vragen over deze situatie.
mocht ik er zelf niet uit kunnen komen met de verkoper, wat kan ik dan nog meer doen? en wat is mijn recht?