Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bond007
bond007 - 01-06-2011 11:23:37
Huishouden & Energie

Benzinelucht in Auto

Door een ongevalletje is het reservetankje in de kofferbak van m'n auto gaan lekken, gedurende een week tijd is ong. 2 liter van de inhoud langzaam wegedrupt in m'n geparkeerde auto (waarschijnlijk op een lasnaad en/of dop van het plastic tankje).

heb inmiddels uitgebeid 'gelucht', tevens de plank in de kofferbak waarop het meeste is weggedruppeld verwijderd, maar nog steeds (na ca. 1 week) is nog steeds de penetrante lucht van benzine merkbaar...

luchtverfrissers, kerstboompjes met luchtjes etc. om de lucht te camoufleren helpen niet echt, heeft iemand een idee om 'versneld' (naast uiteraard het blijven 'luchten' met open ramen en kofferbak..) van deze lucht af te komen ?

denk daarbij zelf aan zoiets als 'sprayen' van de oppervlakken waar de benzine in de buurt is geweest (zoals reeds gesteld, 'grootste' bron is al reeds verwijderd) met zoiets als een (geur)-neutraliserende spray, maar deze mag natuurlijk niet te 'aggresief' zijn voor bekleding en lak-oppervakken,

iemand een idee, alle suggesties zijn welkom,

m.vr.gr. bond007