Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pieterwillem
pieterwillem - 20-06-2011 16:39:13
Geldzaken & Recht

Griekenland

De financiƫle situatie in griekenland is hopeloos. de bevolking zelf kan er niets aan doen, maar wordt nu wel de dupe van de politieke wantoestanden. de vraag of de rest van europa miljarden moet blijven storten om de grieken te helpen, is eigenlijk erg moeilijk door een leek te beantwoorden.
er wordt gezegd dat wij het geld kwijt zijn. dat het in een bodenloze put gaat. dat het land toch niet te helpen is. dat het van kwaad tot erger wordt, enz,enz.
onze regering moet ons duidelijker en beter voorlichten en ons precies vertellen hoe de vork in de steel zit.
hoezo gaan er banken over de kop als we niet helpen? hoezo gaan er pensioenfondsen over de kop als we niet helpen? laat onze regering met getallen komen, zodat we een beter inzicht hebben in het totale kostenplaatje. eerst dan kan men zich een mening vormen.