Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mp.lugthart
mp.lugthart - 27-06-2011 10:26:55
Geldzaken & Recht

Sun Efficiency

Enkele maanden geleden zijn wij benaderd door een bedrijf genaamd sun efficiency. zij bieden o.a. raamfolie aan waardoor met warm weer de warmte buiten blijft en met koud weer de warmte binnen. wij zouden hier minimaal 600 euro per jaar aan energie door besparen. ook zouden zij het hele huis van led-verlichting voorzien.
dit alles is het eerste jaar gratis en als wij in dat jaar ook daadwerkelijk aan energie bespaard zouden hebben wat dit bedrijf beweerd gaat het lease-contract in van 48,54 euro per maand.

nu zouden zij begin deze maand komen om de folie te plakken en kregen wij één dag van te voren een mail met daarin de uitleg dat de folie nog bij de douane zou liggen. mijn man heeft hiervoor voor niets een snipperdag genomen.
vandaag tussen 08.00 en 09.00 zouden zij weer komen om de folie te plakken, maar om 09.15 werden wij weer afgebeld. de persoon die de folie zou plakken, had zijn werkzaamheden van vrijdag nog niet klaar.

wat ik mij nu afvraag, is of er meer mensen zijn die ervaringen hebben met sun efficiency of dit bedrijf kennen?