Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoeker - 29-06-2011 21:56:50
Voeding & Gezondheid

Gevoeliger tanden met Sensodyne repair & protect?

Een tijdje geleden heb ik sensodyne repair & protect gekocht. dit, omdat ik af en toe wat last had van gevoelige plekjes aan de rand van mijn tandvlees, eigenlijk alleen tijdens het (electrisch) poetsen.
in de beschrijving wordt beloofd dat pijn wordt verlicht en evt. blootliggend tandbeen wordt hersteld.
de eerste 2 of 3 dagen werkte het ook echt: bij aanbrengen merkte ik wel dat t gevoelig was, maar na een paar seconden voelde ik helemaal geen pijn meer. perfect, dacht ik nog...
vanaf de keren daarna heb ik -steeds vanaf direct wanneer ik de tandpasta aanbreng en alleen tijdens het poetsen- een blijvende pijn in mijn hele kiezen. dus niet alleen het plekje langs het tandvlees en niet bij mijn tanden.
het voelt alsof er ijsblokjes tegen mijn kiezen worden gedrukt en het gaat echt door merg en been.

ik heb wat navraag gedaan bij de drogist, mijn tandarts en op de site van sensodyne gekeken en niemand kan mij vertellen hoe dit komt. ik ben natuurlijk gestopt met gebruik, maar vind het wel raar. ik heb zelden problemen met mijn gebit en ook nu geen gaatjes oid, er zijn net foto's gemaakt. ook heb ik eerder een andere sensodyne gebruikt en nergens last van gehad.
zijn er meer mensen die dit ervaren met deze repair & protect?