Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arjangr - 13-08-2011 15:22:48
Computers & Telefonie

Slechte service Media Markt & Apple

Vorig jaar mei hebben we voor onze zoon die muziek studeert een apple macbook pro aangeschaft bij media markt breda.
deze ging na een maand al stuk. de wifi-antennen deed niets meer.
naar de media markt gebracht ter reparatie. de laptop is 5 weken weg geweest en we konden geen leentoestel krijgen in de tussentijd.
onze zoon heeft laptop dagelijks nodig voor zijn studie dus dat was al een grote tegenvaller.

de laptop is in de loop van het jaar op een aantal punten stuk gegaan: toetsen vielen eraf, er ontstond een scheur in enig stukje kunststof van de behuizing (scharnier van de klep) en de aansluiting voor de oplader raakte van binnen los.

bang voor weer een lange periode zonder laptop hebben we het laten opsturen een beetje vooruitgeschoven.

twee weken geleden alle moed verzameld en de laptop toch maar weer ter reparatie aangeboden bij de media markt. krijgen we deze week een brief van mm dat de schade niet onder de garantie valt en of we even 124 euro willen betalen voor de reparatie!

ik ben boos geworden en het enige dat je kan doen is een ticket aanmaken met een klacht, die al snel wordt weggewuifd. kies maar; laten repareren en betalen, of de laptop kapot retour en er wordt niets gedaan...

voor de duidelijkheid; de laptop is altijd keurig behandeld en in een hoes vervoerd en bewaard. zeker nooit gevallen of gestoten. maarja, dat is niet te bewijzen...

nu, een apparaat kan stuk gaan. prima, maar zorg dan dat het netjes en snel wordt opgelost!
we hebben het hier over een laptop van 1500 euro, en daar verwacht je:
a. kwaliteit, en;
b. service
van.

het valt mij van zowel media markt als apple enorm tegen dat je als klant gewoon in de kou gezet wordt. met apple heb ik in principe niets te maken maar wel met de media markt als leverancier.

ik raad dan ook iedereen van harte aan om vooral lekker te kijken en vragen te stellen bij media markt en vervolgens lekker online of bij de bcc te gaan kopen.