Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 28-08-2011 21:21:29
Computers & Telefonie

PC blijft maar opstarten

Hallo allen,

mijn vaste pc blijft sinds gister maar opstarten. pc deed de laatste dagen al raar, bij opstarten kreeg ik soms een spontane reset. gisterochtend deed ik de pc aan, liep even weg en toen ik terug kwam zag ik dat de pc net opnieuw was opgestart, ging daarna verder gewoon goed. ik wilde een route uitprinten, dat ging ook gewoon, maar direct daarna resette de pc spontaan en ging opnieuw opstarten. sindsdien blijft de pc opstarten, de pc springt aan en na een of twee seconden weer uit, en dat blijft zich herhalen tot ik de stroom er af haal. op de aan/uit knop drukken heeft geen effect. het is duidelijk een hardware probleem.

de videokaart deed al een hele tijd raar, dus ik was al overgeschakeld naar de interne videokaart. videokaart daarom net maar verwijderd, maar dat maakt geen verschil. ik denk dat het in het moederbord of de voeding zit? maar ik weet wel het e.e.a. van pc's, maar heel weinig van hardware.

iemand een idee wat dit kan zijn.

het betreft een acer aspire m5500, iets meer dan vier jaar oud.