Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

potboon36
potboon36 - 09-09-2011 19:50:01
Auto & Vervoer

Mening over het behandelen van een fiets

Hallo,
ik heb het gevoel dat mij een verhaal op de mouw is gespeld, maar ik wel eens weten wat jullie er van vinden (of misschien klopt het wel).

ik heb sinds een half jaar een nieuwe fiets (batavus, mambo, supreme) hij bevalt wel goed, ik heb wat mankementen gehad (standaard stuk, snelbinder gesprongen, fietsbel defect), maar die zijn door de fietsenmaker verholpen. recentelijk ging mijn zadel stuk. een lipje vooraan zat scheef en daardoor schoot hij uit de beugel waar hij op steunde. ik terug naar de fietsenmaker en die vertelde mij dat ik de fiets had 'opgepakt aan het zadel'. en dan bedoel ik om het te verplaatsen, dus in je ene hand de zadel en in je ander het stuur. ik zei dat ik daar nog nooit van gehoord had dat dat niet mocht, maar hij zei dat iedereen dat wist. je mocht geen enkele fiets zo oppakken (behalve met een extra stevig zadel; brooks) ik moest hem maar oppakken aan de bagagedrager. ik heb het in mijn omgeving nagevraagd en daar had ook nog nooit iemand gehoord dat dit met je fiets niet mocht.

ik heb wel een nieuw zadel gekregen, uit coulange, voor de helft van het geld. maar ik heb dus het gevoel dat hij mij wat wijs wilde maken, maar is dat ook zo?

bedankt voor jullie reacties.

leo