Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terp86-3 - 13-09-2011 11:43:35
Computers & Telefonie

rekening vakantie internet van Hi

Ik heb een discussie met hi over de rekening.

ik heb in mijn vakantie een vakantie-internetbundel geactiveerd. dit kost €9,95. hi garandeerd dat je dan altijd 100 mb aan data kunt gebruiken. nu wordt er op de afrekening vermeld dat ik 87,737 mb heb verbruikt.
toch wordt er €15,07 excl btw in rekening gebracht voor extra internet buitenland terwijl ik de volledige 100 mb niet heb verbruikt.
dit heb ik bij hi neergelegd en zij melden dat de zendmast het verbruik automatisch registreert en niet verzint. dit begrijp ik...
wat ik niet begrijp is dat ik een rekening krijg van extra gebruik internet buitenland terwijl ik de volledige bundel nog niet heb verbruikt.
hier heeft hi weer op gereageerd met de verklaring dat het verbruik naar boven wordt afgerond per kb sessie.
het aangegeven verbruik op de rekening zou nog niet zijn afgerond per kb sessie.
nu heb ik volgens de rekening 93 keer gebruik gemaakt van internet in het buitenland.
in het aller-onvoordeligste geval wordt er een afronding gedaan van 100 kb per sessie.
keer 93 is dan 9300: 1024= 9.08 mb. tel ik dit op bij de 87,737mb kom ik nog niet aan de 100 mb. en toch wordt en de € 15,07 extra in rekening gebracht...

kan iemand mij misschien vertellen wat de reden hiervan kan zijn, want hi roept alleen maar dat de zendmast het heeft geregistreerd, dus betalen!