Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mk
mkipz - 17-09-2011 14:36:03
Auto & Vervoer

Financiering auto afgekeurd

Hoi,

ik heb reeds bij een ford dealer een financiering voor een auto aangevraagd. nu is deze via ford credit afgekeurd en hebben ze willen ze nu bij een andere maatschappij de lening onderbrengen. echter is deze lening vele malen duurder en heeft de lening een doorloop tijd van 110 maanden ipv 60 maanden zoals aangegeven bij ford credit.

nu ga ik hier dus niet mee akkoord, en wil ik afzien van de aankoop. aangezien ik de auto niet meer wil hebben omdat de doorlooptijd van de lening vele male hoger is.

nu staat er op het koopcontact dat het contract doorgaat o.v.b financiering. omdat ik niet akkoord ga met de financiering wegens bovenstaande redenen. zou je zeggen dat de koop dus niet door gaat.

alleen ben ik nu de weg kwijt, omdat ford zegt dat de financiering rond is en dus ook de koop door gaat.

met vriendelijke groet,
dion