Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phuijs - 12-10-2011 20:41:37
Voeding & Gezondheid

Oneens met hoogte factuur plastisch chirurg ziekenhuis

Beste kassa leden,

onlangs heb ik in verband met een juridische zaak informatie moeten inwinnen bij een plastisch chirurg. dit in verband met een mogelijke correctie op lidtekenweefsel na een ongeval.
ik heb daartoe een afspraak gemaakt bij een arts van de afdeling plastische chirurgie van het ziekenhuis hier in de stad. ik ben krap tien minuten binnen geweest. de chirurg bekeek kort waar het lidtekenweefsel zat, voelde er even aan en legde me in enkele zinnen uit dat er weinig aan te doen valt. er is geen verdere rapportage uitgebracht naar een huisarts, ziekenfonds o.i.d.
een paar weken later krijg ik een brief van mijn ziekenfonds over het eigen risico. had ik verwacht want ik had nog geen medische kosten gemaakt dit jaar. blijkt dat het consult van 10 minuten me 103 euro eigen risico kost! als ik had geweten dat het ziekenhuis uurtarieven van e 400,- aanhoudt was ik wel ergens anders heen gegaan.
eigenlijk vind ik het schandalig en ben ik het er niet mee eens. maak ik enige kans om hier bezwaar tegen aan te tekenen?
alvast bedankt voor jullie meningen.