Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
aryan01 - 22-10-2011 12:29:09
Geldzaken & Recht

groenewegen en partners gerechtsdeurwaarders

Ik heb een schuld lopen bij een gerechtsdeurwaarderskantoor van circa 1000euro,omdat ik nog studeer en alleen een studiefinanciering ontvang heb ik een brief met een betalingsregeling naar de gerechtsdeurwaarder kantoor verstuurd.
vandaag heb ik een brief ontvanden waarin staat dat mijn betlaingsregeling niet word geacepteerd en dat ik minimaal 100euro per maand moet betalen.als reden zeggen ze dat ze maximaal 1 jaar het dosier in behandeling mogen nemen en dat ik dus binnen een jaar mijn schuld moet afbetalen.ik kan dit zeker nooit betalen omdat ik maar een loon heb van circa 270euro waarmee ik mn eten,kleding,en andere schulden afbetaal,wat kan ik in deze situatie doen??