Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 12-12-2011 13:57:12
Vakantie & Reizen

Zwembaden

Een poosje geleden stond er op de site van kassa een bericht te lezen over het feit dat veel zwembad personeel niet goed zouden werken. (even kort door de bocht.)

die bericht had ik doorgestuurd naar een vriendin van mijn zoon, zij is badjuf en ze geeft zwemles. van oorsprong komt zijn uit wit-rusland en ze is olympisch zwemkampioen geweest.
dit was haar reactie:
hoi j

wat leuk dat je me informatie over zwemlessen stuurt. informatie is meer negatief dan posietiev, dat wel, met sommige dingen ben ik absulutly niet mee eens. er wordt allen nagekeken naar voordelen van ouders. lesgevers, wat verdient zwembad na lessen , tijdstip van lessen daar wordt het niet nagekeken. zwembaden zijn meestal onrentable, verdienen minder dan kosten van onderhoud.
lesgever moet 5 - 6 lessen achter elkaar doen zonder pause, omdat kinderen op tijd naar bed moeten, maar ze kunnen allen na school tijd hier komen.
er zijn nog veel factoren, dan denk ik wordt vaak gestressd en overbelast tijdens de lessen, door huilende en bange kinderen, die durfen niet door de gat, maar ik henb tegelijk nog 10 kinderen en ik moet kijken dat niemaand verdrinkt, in het zwembad vaak iemaand in flauw valt, og brekt iets, ik moet vaak 112 bellen etc. ouders en bezoeker moeten realiseren dat we lesgevers zijn overbelast en we niet kunnen alles tegelijk doen.
groeten elena

++++

misschien een idee voor de overheid om daar ook rekening mee te houden, overal moeten zwembaden noodgedwongen sluiten vanwege geld tekort. heel jammer