Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ho
Horst10 - 15-12-2011 22:48:15
Geldzaken & Recht

zijn de posttarieven niet al duurder?

15-12-2011 het bericht over minder post bezorgen: bij mij wordt al lang op maandag geen post bezorgd, niet omdat niemand mij een brief stuurt, maar post.nl/tnt vindt allang dat dat niet hoeft omdat ik op dinsdag en woensdag regelmatig post krijg die al op vrijdag of zaterdag gepost is. ook moest ik laatst zelf een aangetekende brief bij het postkantoor halen. ik was in de tuin bij mijn huis bezig, zag de tntauto en de postbode die mij ook kon zien, maar vond een brief in mijn brievenbus dat ik niet thuis was en de aangetekende brief moest halen op het postkantoor.

de briefbezorging is allang duurder: voorheen kon je voor een paar gram meer een postzegels van een paar centen meer plakken, nu wordt het bij een paar gram meer meteen 2 x 1, d.w.z. in 2012 2 x 0,50 = 1 euro.
de getallen 1 en 2 enz. die nu op de postzegels staan i.p.v. het aantal centen dat je ervoor hebt betaalt, zijn misleidend. het valt niet/ minder op dat je nu het dubbele betaalt voor een brief van 23 gram.