Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitawillem - 22-12-2011 11:46:56
Auto & Vervoer

ANWB-lidmaatschap

Zonder enige kennisgeving/aankondiging wordt het abonnementsgeld van de anwb afgeschreven van onze rekening. als er iets gewijzigd had moeten worden, hadden wij dit voor 15 november aangevraagd moeten worden bij de anwb, als je dit niet hebt gedaan wordt het stilzwijgend en automatisch verlengd voor nog een jaar dus tot 1 januari 2013.

kan dit zomaar? zeker nu in de wet is vastgesteld dat je niet zomaar meer stilzwijgend mag verlengen en dat je per maand zou kunnen opzeggen. de stilzwijgende verlenging zou dan per 1 januari 2012 ingaan.

er is bij ons dus zonder enige aankondiging 180 euro afgeschreven, terwijl wij sommige dekkingen echt niet meer nodig hebben. na telefonisch contact met de anwb kregen wij te horen dat dit achter op het pasje staat en in de kampioen, maar dan nog? zonder enige aankondiging stilzwijgend verlengen en afschrijven vinden wij zeker niet kunnen.

wij horen graag van u, alvast bedankt!

vriendelijke groet,
willem en anita punt