Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loeskaa - 07-01-2012 19:22:36
Geldzaken & Recht

1x bekeuring & 1x rdw bekeuring

Op 4 maart heb ik samen met een vriend een werkauto gekocht. hij had id bewijs niet mee en is op mijn naam komen te staan. waar het om gaat is dat iedereen weet dat hij in deze auto reed en daar kan iedereen van getuigen. hij heeft een bekeuring voor te hard rijden en toen de auto kapot is opgehaald is hij na de sloop gebracht want hij had hem helemaal kapot gemaakt. dit was al bekend bij de politie en aangifte gedaan maar ondanks dat ik bij de rdw en cjib dit al heb gemeld en bezwaar heb gemaakt en alles heb toegestuurd met alle bewijzen. zij willen dat ik betaal maar er is tot nu toe niemand die mij bij de overheid wil helpen. de kosten zijn niet normaal. de persoon had wel de verzekering op zijn naam gezet en al deze info is al weer na het rdw. wat kan ik nu doen?
ik weet het niet en ben in echt alles de gebeten hond terwijl de persoon die dit op zijn geweten heeft er zo maar vandoor kan gaan en mij achter laat met veel problemen. wie kan en wil mij helpen.
aub ik weet het niet meer