Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
moon1978 - 08-01-2012 21:49:57
Huishouden & Energie

Veiling BVA

Wij kochten een stoomcabine van €650 bij bva auction.
we huren een aanhanger en halen hem op.
alles ziet er goed uit, tot....we thuiskomen en alles uitpakken.
we zetten hem inelkaar zoals beschreven, missen een stang!! maar ja daar kan ik niet van wakker liggen. vervolgens staat hij in elkaar maar het lijkt erop ofdat niks op elkaar past en niks bij elkaar past. eerst maar eens kijken zonder dat de electra is aangesloten hoe de douche functioneert.
overal maar dan ook uit iedere kier lekt water! hier kan je echt niet blij van worden en vervolgens kijken we wat we kunnen doen om hem passend te maken. hij staat nu inelkaar gezet, kieren met kit dicht gemaakt, maar dat ding lekt nog steeds!!! ik vind het echt niet erg om €650 voor een stoom/douchecabine te betalen maar vind het ronduit vreselijk dat ik 3 maanden moet sparen voor iets wat niet inelkaar past, en vervolgens met de miskoop van het jaar zit.
nu zit ik volgens mij met een douchecabine wat van 3 of meer verschillende douchecabines is gemaakt. bva heeft zijn voorwaarden mooi opgesteld. maar kan ik hier nou helemaal niks aan doen? heeft iemand raad? ben er erg droevig om.