Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dorusje - 16-01-2012 14:35:57
Auto & Vervoer

reizen met NS

Wij hebben afgelopen zaterdag 14-1- weer, na lange tijd gebruik gemaakt van het openbaar vervoer met de o.v. chipkaart. ook met n.s. de vrije reisdagen in orde gemaakt en na veel tel. informatie op reis met de vrije keuze dag.
in doetinchem konden we de vrije dag niet activeren daarvoor moesten we eerst naar arnhem reizen om vanaf het perron van aankomst eerst naar de ingang van het station in arnhem te gaan om de bestelling ophalen ( zo staat het op de chipkast) te activeren. ( heel dom omdat oudere mensen zoals wij) dus eerst naar de ingang moeten.waar de kast staat .voorheen was het zo dat je een rits kaartjes thuis kreeg waar de geldiheids datum op stond en je op elk station je treinreis kon beginnen. nu moet je eerst betalen om in arnhem te komen.wat hebben ze het toch moeilijk gemaakt voor de senioren. zijn hier nog meer klachten van??