Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kroon19 - 23-01-2012 10:08:23
Voeding & Gezondheid

uitvaartverzekering

In de jaren 60 hebben wij een uitvaartverzekering afgesloten bij yarden. wij kregen de zekerheid dat wij volledig verzekerd waren en na de looptijd premievrij zouden zijn. dat waren wij dan ook na verloop van tijd.
echter toen kwam men met € 10,= per jaar adm. kosten.
in 2010 werd ons medegedeeld dat wij niet voldoende verzekerd waren en dat wij maar bij moesten verzekeren.
let wel dit betreft een gewone crematie zonder toeten en bellen! wij hebben ons helaas laten overhalen en zijn nu bijverzekerd €10,= per maand.
onlangs hebben we weer kontakt gehad met dit nooit genoeg hebbende bedrijf en werd ons medegedeeld dat wij weer onderverzekerd waren. wanneer je deze verzekering op wil zeggen dan ontvang je maar de helft van het verzekerde bedrag terug. dus eigenlijk sta je met je rug tegen de muur omdat je dan elders weer opnieuw moet beginnen. nu laat ik het noodgedwongen maar zo en als het niet genoeg is begraven ze mij maar in de tuin.
wie gaat er over lijken?