Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pietla
pietla - 05-02-2012 14:24:34
Geldzaken & Recht

Bewindvoering

Ik sta nu een jaar onder bewindvoering bij mozaiek bewindvoeringen. echter merk ik op dat de communicatie erg matig verloopt en ik heb het idee dat hun werkzaamheden niet goed worden uitgevoerd.

ik heb verschillende malen gevraagd om opheldering over wat zij tot nu toe hebben gedaan en of de wsnp al is aangevraagd en hoe dit verder gaat verlopen. hier krijg ik helaas geen antwoord op.

ik heb het kantoor meerdere malen gebeld en ik zou worden teruggebeld, echter is dit tot 5 keer aan toe niet gebeurd. ik heb het idee dat ik te maken heb met een malafide bewindvoerder, kunt u mij vertellen wat ik kan doen?

ik ben het meer dan zat om van het kastje naar de muur te worden gestuurd en dat ik geen opheldering krijg in de stand van zaken.