Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

juul68
juul68 - 06-02-2012 11:08:40
Huishouden & Energie

Punten onderhoudsbeurt CV-ketel

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat een onderhoudsmonteur eigenlijk behoort te doen tijdens de onderhoudsbeurt van een cv-ketel.

ik woon in een huurwoning. vanmorgen is er net iemand geweest voor het onderhoud. voor hij er goed en wel was, was hij ook al weer weg...

hij heeft met een kwastje was rondgezwaaid om wat stof te verwijderen, vertelde dat hij even naar de brander had gekeken en dat dat in orde was.

zelf heb ik nog moeten attenderen op een co/co2-meting, hij had de ketel al gesloten. daarvoor moest hij eerst nog de meter uit de auto halen.

de druk was net iets boven de 1 bar, hij heeft hem niet bijgevuld. ik heb nog verteld dat ik dat minstens 1 keer per maand doe. (dat zou hij doorgeven...). kan ik nu ook gelijk weer zelf doen dus.

volgens mijn gevoel is het allemaal maar summier wat hij gedaan heeft, lekker makkelijk, snel weg en een dure rekening naar de woonstichting neem ik aan. ik kreeg ook geen bon waar op staat wat hij gedaan heeft en de tijdstippen. bij het bedrijf dat voorheen het onderhoud deed kreeg ik dat wel altijd.

is er op dit forum toevallig een cv-monteur die mij precies kan aangeven wat er eigenijk hóórt te gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt?

alvast bedankt!