Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 07-02-2012 02:58:53
Auto & Vervoer

sluiting Nedcar

Drama in borne nedcar sluit en 1500 mensen verliezen baan en de vakbond is woedend. echter zinloos hoe hard de overheid ook zijn best doet. elders kan het goedkoper en is er overcapaciteit dus onvermijdelijk. blijkbaar regeerd het geldmaken en niet de ratio. in brazilie kan het moederbedrijf hele blijde werknemers in dienst nemen voor nog geen 3e van wat hier betaald wordt in dienst nemen en ontslaan naar believen. daar zijn er zoveel anderen, ergo geld maken in overvloed ten kostte van.

zelfs onze koningin met geaccrediteerde handelsmissies kan niet internationale marktwerking voorkomen.

wat nedcar maakt kost hier 7000 euro en in roemenie bv 2500 voor een hetzelfde auto.ik mag dit voordeel vooral niet daar halen!!!!??? echter de goedkopere fabriek met geen arbeidsvoorwaarden mag daar wel produceren.

vraag me af wie is er nou gestoord.