Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sariah - 11-03-2012 08:35:40
Geldzaken & Recht

Icscards wijzigt rekeningnummer niet

Beste allemaal,

ik heb een visa card sinds 2007 . sinds eind 2011 heb ik een nieuw rekeningnummer en heb ik op januari 2012 op dat nieuwe rekeningnummer mijn eerste loon ontvangen.
iedereen die ik heb ingelicht om mijn rekeningnummer te wijzigen heeft daar keurig netjes op gereageert.
vanaf 24 januari 2012 heb ik icscards ook geinformeerd. ik heb hen een mail toe gezonden , met het formulier , welke ik heb gedownload van hun website, en het verzoek deze aan te passen, omdat ik op mijn oude bankrekeningnummer niets meer gestort krijg.

ik heb hier geen reactie op gekregen. het formulier is voorzien van een handtekening en ik begrijp niet waarom er niet op gereageerd is.
op 29 februari heb ik het zelfde verhaal weer doorgestuurt en in mijn mail geschreven dat ik het onacceptabel vind dat ik geen reactie krijg , en dat mijn rekeningnummer nog steeds niet gewijzigd is. ik heb ze ook aangegeven dit alsnog te doen en als ze het niet doen dat ik dan genoodzaakt ben om dit via of de ombudsman of een andere instantie gedaan te krijgen. daarbij heb ik specifiek aangegeven , dat ik op het oude rekeningnummer geen geld meer gestort krijg en dat deze komt te vervallen.

tot op heden heb ik hier nog steeds geen reactie op gehad.
wat wil zo'n bedrijf nu ? ervoor zorgen dat ik niet kan betalen , zodat ze lekker rente kunnen trekken?

het lijkt mij toch niet moeilijk om een rekeningnummer te wijzigen en mij hierover in te lichten? dat duurt toch geen anderhalve maand?

wat kan ik het beste doen?moet ik ze hierover opbellen?