Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tomb2006 - 12-03-2012 15:28:50
Garantie & Verzekeringen

VGZ en kosten oogarts

Sinds 2 jaar heb ik een ziektekostenverzekering bij vgz. ik heb al geruimte tijd een oogarts die al jarenlang geen contract meer heeft met vgz. in 2011 werd door vgz elke nota van mijn oogarts vergoed met uitzondering van een deel van de (naar de mening van vgz) te hoge praktijkkosten. dit laatste - een relatief klein bedrag - werd echter steeds door de oogarts kwijtgescholden. tot dusver ging alles goed dus.
maar...nu pas, half maart 2012, krijg ik en passant van vgz te horen dat vanaf 2012 niets meer van mijn oogartsrekeningen vergoed zal worden. dit hoorde ik omdat ik contact met hen opnam om over een nog steeds niet uitbetaalde declaratie.
formeel bericht hierover heb ik nooit van vgz ontvangen. vanwege mijn leeftijd en zwakke gezichtsvermogen heb ik beslist een adequate verzekering voor een oogarts nodig.
kortom: men had mij hierover toch voor het nieuwe jaar moeten informeren zodat ik zonodig een andere verzekering had kunnen afsluiten?