Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
baqui - 21-03-2012 16:43:51
Huishouden & Energie

pvc slecht gelegd

Even in het kort: mijn eerste vinylvloer kreeg binnen 3 maanden gele vlekken (verkeerde ingrediënten volgens de leverancier), de tweede vinylvloer was egaal geel, dus niet gelegd. om problemen te voorkomen heb ik een duurdere pvcvloer gekocht(€ 500 duurder maar na lang praten voor € 200 bijbetaling gekregen.
de vloerenlegger bleek geen diploma te hebben en ik heb allemaal kieren en los liggende stukken. na mijn klacht moest de vloerenlegger het oplossen en zijn alle randen bijgesneden en afgekit (de losse stukken zitten nu half vast en half los. het is allemaal erg lelijk gedaan en ben absoluut niet tevreden. op deze manier had ik hem ook wel zelf kunnen leggen.....geld voor weer een nieuwe vloer heb ik niet anders was hij er ondanks de hoge prijs al lang weer uitgehaald. ik zit nu al bijna 2 jaar met dit probleem en er lijkt geen einde aan te komen.wie kan mij helpen om mijn probleem op te lossen, ik weet niet waar ik aan kan kloppen voor mijn recht op kwaliteit van leggen.

alvast bedankt, baqui