Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uw
uwernarigheid - 27-03-2012 14:49:38
Geldzaken & Recht

Hoofdpijnklachten in de ZW?

Sinds 2011 zit ik regelmatig in de ziektewet met behoorlijke hoofdpijn klachten. ik heb sinds kind al hoofdpijn maar in al die jaren is bij mij nooit een diagnose gesteld van een zware vorm hoofdpijn.

wel spierspanningshoofdpijn, dit allemaal vanwege vreemde artsen die vonden dat ik nog te helder uit de ogen keek, en geen drang had om te liggen, maar wel in het donker wil zitten, liggen maakt mijn hoofdpijn erger, wanneer ik bijvoorbeeld even ga lopen verdwijnt deze, maar zo snel ik dan weer op mijn kantoor kom, begint de ellende van voor af aan, uiteindelijk word mijn hoofdpijn dan zo lastig dat ik gewoon naar huis wil. ik kan met mijn hoofdpijn gewoon niet meer mijn werk naar behoren doen.

nu valt mijn hoofdpijn ook vrij vaak met mijn menstruatie, alleen mijn baas is het zat, wanneer ik weer eens - volgens hem- zonder werkelijk aantoonbare reden thuis blijf, hij is de mening toegedaan dat ik toch gewoon moet komen desnoods met pijnstillers - en daar ben ik geen voorstander van- of dat ik maar van kantoor naar ander werk moet, wat dit betreft in de tuinbouw is.

mijn vraag, ik voel toch zeker zelf wat ik voel? en mag mijn baas dreigen met ontslag? het is toch belachelijk dat mijn klachten niet serieus worden genomen, en dat ik ook nog eens moest aanhoren dat zijn vrouw migraine heeft, en dat ik dan maar geen klachten mag hebben? met eenvoudige huis-tuin-en-keuken hoofdpijn, terwijl deze voor mij echt behoorlijk aanwezig is.

graag uw advies.