Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arno willems - 05-04-2012 16:07:41
Computers & Telefonie

ervaringen reparatie's asus laptop

Wie heeft er slechte ervaringen met asus reparatie laptop, wij hebben onze laptop aangeboden ter reparatie omdat het beeldscherm zwart was en rechts een streep.
de laptop hebben we afgelopen december gekocht, dan denk je dat zit in de garantie, we kregen bericht dat er met geweld met de laptop was omgegaan, gelukkig had ik foto''s genomen en meegestuurd en uiteraard een thuis gehouden.
kregen we van hun een foto toegestuurd waar het beeldscherm er ineens heel anders en meer gehavend uitzag.
de mogelijkheden die we hadden waren hem laten repareren of terug naar ons retour zenden voor 75 euro. echt schandalig, wij zijn altijd super zuinig op onze spullen, we hebben de 75 euro betaald, maar we vinden dit echt onrechtvaardig om hiervan beschuldigd te worden, nu hebben we de laptop thuis en ben ik echt in staat om het geld via de bank terug te vorderen. wij zijn er hartstikke gefrusteerd van, om zo behandeld te worden..
graag jullie ervaringen.