Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sig442
sig442 - 16-04-2012 17:47:31
Geldzaken & Recht

Deur aan deur verkoop

Het is blijkbaar weer de tijd dat zieltjes gewonnen moeten worden bij de diverse bedrijven. vandaag heb ik bijvoorbeeld eneco aan de deur gehad met de vraag "wilt u eneco weer een nederlands bedrijf maken?" maar na door vragen wil meneer dus een product verkopen. meneer beweerd ook de woordvoerder te zijn van eneco. wat dus hoogstwaarschijnlijk ook al niet klopt. de ander die er bij stond is iemand die ik persoonlijk wel ken, deze jongen woont in dezelfde stad als ik. ik moest meneer ook erop wijzen dat zijn auto verkeerd stond. deze stond midden op de weg zodat niemand er meer langs kon, ook de parkeer gelegenheid is totaal genegeerd met het excuus "ja, ik kom aan rijden en ben zo weer weg". totaal geen enkel respect voor andere mensen dus, zeker ook niet voor een mogelijk nood geval wat zich overal kan voor doen!

een andere verkoper draaide ook om zijn eigenlijke vraag heen, komt er op neer dat voortaan zij achter de vuilniswagen aan rijden om containers te reinigen. op zich geen enkel probleem zou je zeggen, maar na door vragen wil men hiervoor wel geld ontvangen! ook was deze aanbieder met maar liefst 4 man sterk (tot zo ver ik heb kunnen zien) maar wel door drammen om toch die verkoop er door te krijgen!

toch vind ik het erg vreemd dat deze mensen bij mij aanbellen, ik heb zo'n geweldige sticker van kassa ontvangen een paar jaar geleden. op de deur geplakt en duidelijk zichtbaar. maar letten mensen hier op? blijkbaar niet! collectanten & verkopers komen nog steeds langs!

hierbij is iedereen gewaarschuwd! men zet dus mensen in die totaal die stickers negeren en door blijven proberen!