Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ripcurl
ripcurl - 25-04-2012 14:27:25
Elektronica & TV

Media Markt - 12½ jaar jubileumprijzen actie

Ik heb vandaag bij de media markt iets gekocht en zag dat ze 1 cent hadden berekend voor hun eigen jubileumprijzen actie. wel raar dat je een lot geeft voor prijzen en vervolgens 1 cent extra rekent bij pinnen (omschrijving: uni mm 12,5 jaar vriend), want betaal je contact dan zou deze door de afronding teniet worden gedaan.

het is sowieso raar dat een klant een rekening krijgt gepresenteerd voor een actie waarvan de kassamedewerkster niet eens vraagt of je wel wilt mee doen en dat hier kosten aan zijn verbonden. wat het extra erg maakt is dat blijkt dat je de gegevens moet geven aan de vriendenloterij en zij jou mogen benaderen om een aanbieding te doen (dit is verplicht).

naast dat je dus 1 cent betaald bij het pinnen, moet je ook nog eens je gegevens laten misbruiken door de vriendenloterij.

ik weet, het is maar 1 cent (dus ik zou niet moeten zeuren)...maar toch, als je dit bij 100.000 klanten doet is dat toch mooi 1.000 euro. daarnaast heeft de vriendenloterij meteen een uitgebreide database met nieuwe gegevens van mensen die er in trappen. zij mogen je benaderen (hiervoor geef je toestemming) en kunnen ze eventueel je gegevens verhuren / verkopen of ter inzage geven aan derde.

ik wil dus eigenlijk alleen waarschuwen voor deze loterij en blijf het een hele foute "jubileum actie" vinden.