Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

iv
ivdb - 16-05-2012 19:18:34
Voeding & Gezondheid

Leesbril

Goedenavond,

ik heb een vraag, waar hopelijk hier iemand mij iets meer over kan vertellen.

omdat ik al een paar weken flink hoofdpijn heb, steeds aan het einde van de dag, ben ik een oogtest gaan doen (iedereen in onze familie heeft een leesbril namelijk). mijn sterkten waren +0,5 en +0,25 .

de opticien geeft aan dat dit mijn hoofdpijn kan verklaren en probeert mij nu al dagen te bereiken om mij een bril te verkopen, omdat ik aangaf er even over te willen denken. niet heel objectief advies dus, want hij wil verkopen.

omgeving zegt dat mijn sterkten eigenlijk zo weinig zijn, dat ik het in principe niet zou moeten uitmaken. wel objectief advies, maar geen kennis van zaken.

weet iemand hier meer over? wanneer moet je een leesbril aanschaffen? het enige wat ik wil, is van mijn hoofdpijn af (huisarts ben ik al geweest, maar kan nu weinig doen. nog een maand of twee afwachten, zegt ze)

alvast heel erg bedankt voor het lezen en/of de reactie.