Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phagen - 24-05-2012 19:58:46
Huishouden & Energie

20% korting Nuon

Op een avond werd er aangebeld door een colporteur van de nuon. daar was ik niet op gesteld maar omdat hij een aanbieding deed van 20% korting op de tarieven van mijn huidige leverancier ben ik toch op dit aanbod ingegaan. heb later nog wel bij de nuon geinformeerd of er daadwerkelijk colporteurs langs de deuren lopen van de nuon en zij bevestigden was.
mijn huidige leverancier belaalde ik €13,00 per maand dus hierop krijg ik dus 20% korting......dacht ik. groot was mijn schrik toen ik de eerste brief ontving van de nuon. mijn nieuwe maandbedrag was €179 geworden! natuurlijk heb ik direct telefonisch contact gezocht en ik kreeg een ingewikkelde uitleg over meterstanden die nog aan het eind van het jaar moesten worden opgenomen. ik heb toen zelf mijn maandbedrag weer laten bijstellen naar €131,00. inmiddels zijn de standen opgenomen en doorgerekend. mijn nieuwe maandbedrag is verhoogd. ik betaal dus geen €131 min 20% maar ik betaal nu dus meer dan €131. ik heb een heel naar gevoel overgehouden aan deze gang van zaken.
zijn er meer mensen die op deze aanbieding zijn ingegaan?