Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

papadiva
papadiva - 04-06-2012 02:02:56
Huishouden & Energie

Transportkosten energieleveranciers

Ik had het min of meer wel verwacht en waarschijnlijk heb ik de aankondiging van de prijsverhoging gemist, maar ik schrok toch even toen ik op mijn bankafschrift las dat de maandelijkse transportkosten van enexis inmiddels €34 (electr. en gas) bedragen, in vergelijking met vorig jaar een stijging van 6 euro; per jaar is dat dus €408.
alleen begrijp ik nog steeds niet waarom dat bedrag zo hoog moet zijn, voor een prestatie die nauwelijks ook maar enige inspanning kost en waarvan ik dan ook vind dat die bijdrage absoluut buitenproporioneel is.
de energiebedrijven kunnen dan wel stellen dat die bedragen door de minister zijn goedgekeurd maar ik nodig die minster uit om een en ander te heroverwegen en ik vraag aan kassa of jullie hier een actiepunt van kunnen / willen maken.

vr. gr,
jim