Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beloperator - 24-06-2012 21:15:19
Auto & Vervoer

postnl

Postnl
van de week een wervingskaart van postnl in de bus.men zoekt parttime postbestellers voor bezorging op dinsdag,donderdag en zaterdag tussen 11.00 en 17,oo uur.men kan zelf bepalen wanneer men in eigen buurt de post rondbrengt.
in de zomer 2012 editie van het blad er is post legt commercieel directeur ger jacobs omstandig uit dat er veranderingen zijn in de postbezorging.men concentreert zich op de dinsdag,donderdag en vrijdag maar dagelijks blijft er tot 18.00 uur post afgeleverd worden.
zondagmiddag 24 juni bracht ik een paar poststukken naar de brievenbus.tot mijn verbazing las ik dat de eerstvolgende buslichting op maandag zou zijn om 18.oo uur.voorheen was dat op zondag om 18.00 uur,
als er zondag geen lichting is;is er op maandag dus weinig of niets te bezorgen.
is ons geprivatiseerde postbedrijf op slinkse wijze bezig om een driedaags bezorgsysteem te realiseren? of om zonder meer de maandag definitief als bezorgdag te schrappen?