Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Johan 133
Johan 133 - 25-06-2012 23:01:27
Computers & Telefonie

Google CHROME

Hallo , deze onderstaande pagina zie ik maar al te vaak, wat kan ik eraan doen, om dit te voorkomen, zodat ongestoord gebruik kan maken van het internet.
dank voor het meedenken.

met vriendelijke groet,

johan te grotenhuis


deze webpagina is niet beschikbaar
google chrome kan de webpagina niet laden, omdat het te lang duurt voordat www.google.nl reageert. de website is mogelijk offline of misschien heeft u problemen met uw internetverbinding.
hier zijn enkele suggesties:
• laad deze webpagina later opnieuw.
• controleer uw internetverbinding. start alle routers, modems, of andere netwerkapparaten die u gebruikt opnieuw op.
• voeg google chrome als toegestaan programma toe aan de instellingen van uw firewall of antivirussoftware. als dit al een toegestaan programma is, kunt u het verwijderen uit de lijst met toegestane programma's en het opnieuw toevoegen.
• als u een proxyserver gebruikt, controleert u uw proxyinstellingen of neemt u contact op met uw netwerkbeheerder om te controleren of de proxyserver werkt. als u denkt dat u geen proxyserver zou moeten gebruiken, past u uw proxyinstellingen aan: ga naar het menu 'gereedschap' > instellingen > geavanceerde instellingen weergeven... >proxyinstellingen wijzigen... > lan-instellingen en verwijder het vinkje uit het selectievakje bij 'een proxyserver voor het lan-netwerk gebruiken'.
fout 118 (net::err_connection_t