Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
ber87 - 25-06-2012 23:54:27
Voeding & Gezondheid

Sportschool abonnement.

Hallo mensen,

hierbij even het volgende; ongeveer 2 maanden geleden ging ik samen met een vriendin richting healtclub fitline (leidschendam) om te kijken wat voor een mogelijkheden hun hebben betreffende de abonnementsvormen.
nadat ik in januari een knieoperatie heb gehad leek het mij verstandig om naast fysiotherapie extra training erbij te doen. eenmaal aan de praat met een medewerker van healtclub fitline werd mij duidelijk dat ze mij een jaarabonnement wilden aansmeren. ik gaf nog aan dat het puur ging om informatie maar toch moest ik het e.e.a. invullen.
en natuurlijk zo naïef als ik dat op dat moment was heb ik een handtekening eronder gezet.

de volgende dag ging ik richting fysiotherapie en mijn therapeut vond het nog geen goed idee om er extra training bij te doen. dit vanwege stekende pijn in mijn knie (overbelast).
hierop heb ik gelijk de sportschool gebeld om het abonnement wat ik de dag ervoor had afgesloten per direct te beïndigen. de medewerkester die ik sprak zou het meteen voor elkaar maken. dit is dus niet gebeurd. naderhand is een vriendin van mijn vriendin ernstig ziek geworden dus ook zij had geen tijd en zin om te gaan sporten. na vele telefoontjes en beloftes dat ik teruggebeld zou worden ben ik maar eens langsgegaan.
wederom heb ik met de medewerker gesproken en wederom zou zij het voor elkaar maken. tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd.
hoe stom kan je zijn om je rekeningnummer op te geven en te tekenen voor iets waar je weer een jaar aan vast zit.
elke keer boek ik het betreffende bedrag terug want ik ga niet betalen voor iets waar ik vanwege medische gronden niet heen kan gaan.

healtclub fitline leidschendam stelt mij keer op keer teleur. dit nadat ik in het verleden een trouw lid was en ook een trouwe betaler. maar nu ik toch onder mijn abonnement uit wil kan dit niet!!!

mijn vragen aan jullie is ;

1.heb ik een proeftijd om mijn abonnement te beïndigen?

2.volgens de wet mogen jaarabonnementen toch niet meer?

3.wat kan ik het beste doen? zelf zat ik te denken aan een eventuele dreigmail op juridisch gebied danwel via de pers?

hopelijk kunnen jullie mij vertellen wat ik het beste kan doen.

alvast bedankt.

met vriendelijke groet,

een boze voorburger