Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pieter66
pieter66 - 10-07-2012 19:45:46
Geldzaken & Recht

Verzekeraars spekken zichzelf

Wat is er met ons geld gebeurt dat we met ons allen al jaren in al die verzekeringspotten hebben afgedragen?
heb van aegon een woon- en vrijetijdspakket verzekering. was zeer tevreden, maar vandaag kreeg ik een brief dat het geld op is om de jaarlijkse 10% teruggave te geven aan mensen die het afgelopen jaar geen schade hebben gedeclareerd.
boven op elke 6 maanden een verhoging van 0,44% komt er nu nog even in 1 klap op jaarbasis dus toch nog even meer dan 10% bij.
het straffen van mensen die niets declareren is wel een heel verkeerd middel om bestaande klanten te binden naar mijn mening.

het lijkt erop dat banken/verzekeraars zich sterk voelen om hun producten maar te verhogen .. maar ten gunste van wie?

denk dat iedereen de aandelenkoers van het bedrijf aegon wel eens heeft gezien en de ontevreden aandeelhouder .... zou daar een grondslag kunnen liggen voor deze .

ga denk ik maar eens kijken of we ergens anders iets minder een poot kunnen worden uitgedraaid ... de macht van verzekeraars ... verzekeringen die verplicht zijn ongeremd door blijven verhogen ... en wat ziet de niet declarerende klant daarvan terug ... niets!