Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rubyn
rubyn - 16-07-2012 13:13:39
Computers & Telefonie

Google account geblokkerd i.v.m leeftijd

Hallo allemaal,

mijn google account is geblokeerd, nadat ik via het (sub) account van youtube een kanaal probeerde aan te maken, mijn leeftijd heb ingevuld. aangezien blijkt dat ik te jong ben is dus mijn gehele account geblokkeerd, terwijl ik alleen maar een songtekst had gemaakt en op youtube zette.

ik vraag me af, is dit wel nodig, is het nou echt nodig om omdat ik wat jonger ben mijn account op te heffen? het staat er ook niet bij, dat je ouder dan 16 moet zijn. ik kan alleen maar mijn account ontgrendelen als ik kan aangeven dat ik 16 ben of ouder, door een kopie van een indentiteits bewijs te faxen of mailen, of een overschrijving te toen met een creditcard.

mag dit wettelijk wel, en waar kan ik een mailtje naar google sturen om te vragen of mijn account kan worden ge-unlockt?

waarschijnlijk is dit niet mogelijk maar ik zou toch graag iets meer weten. alvast bedankt.