Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
keuning - 17-07-2012 19:40:51
Computers & Telefonie

youfone

Ik heb tot mijn spijt een contract met youfone afgesloten, maar zo een slechte organisatie heb ik nog nooit gezien.
ze hebben een keer een probleem gehad met het incasseren van mijn abbo vanwege een fout, en dat hebben ze zelf toegegeven, maar hierna begint de ellende omdat youfone via een bedrijf directpay hun abbo's incasseert is het vragen om problemen, ze hebben dan ook ondertussen een incasso bedrijf ingeschakeld om mij te dwingen te betalen met extra kosten,maar ze hebben ondertussen ook mijn telefoon afgesloten, en kan ik al enige tijd geen gebruik maken van waar ik voor betaal. nu is de fout bij het automatisch incasseren door directpay gemaakt en dat hebben ze zelf toegegeven maar moet ik wel de heraansluitkosten betalen, nu weet ik niet hoe ik mochten ze toch deze kosten automatisch incasseren terug kan krijgen omdat het wel onmogelijk is om met hun te communiceren omdat je niet weet bij wie je nu moet zijn want youfone zegt je moet bij directpay zijn omdat die hun financiƫle zaken doen, en je kan ze bellen tegen hoge telefoonkosten en lange tijd in de wacht staan, en dan krijg je een stomme medewerker die niks kan doen omdat het niet in hun boekje staat. nu lijkt het mij dat ik als klant niks met directpay te maken heb omdat ik een contract heb met youfone en niet met directpay,maar daar heb je als consument weinig aan want ze sturen je van het kastje naar de muur.
ik heb dat ook spijt als haren op mijn hoofd dat ik ooit met youfone in zee ben gegaan, want het is een bedrijf van niks.