Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daartje - 20-07-2012 00:43:15
Huishouden & Energie

Afspraken niet nakomen door hovenier

Hallo,

in april jl.hebben wij contact gehad met een hovenier uit onze stad "siertuin(en) zoetermeer. voor een vaste prijs hebben wij afgesproken dat zij onze tuin komen doen.

zij zouden in de tweede week van mei starten met het aanleggen van onze tuin en hadden een vaste prijs afgesproken. wij moesten alleen een aanbetaling doen in verband met het aanschaffen van materialen. dat klonk ons niet vreemd in de oren en zijn hier mee akkoord gegaan. echter kwamen zijn niet opdagen in de tweede week en namen wij contact op in de derde week van mei. de mannen kwamen langs en boden hun excuses aan. zij hadden last van het slechte weer en hierdoor liepen de werkzaamheden uit bij andere klussen. dit begrepen wij ook, en er werd overlegt hoe wij het nog wilde doen met verlichting en een putje voor de afvoer van het water. hier hadden wij in eerste instantie niet aan gedacht en deze dingen kwamen nog bij de werkzaamheden. hierdoor moesten wij nogmaals een aanbetaling doen in verband met het extra materiaal. ze zouden dan starten in de 1e week van juni.

de mannen kwamen weer niet opdagen, na gebeld te hebben hielden zij vol weersomstandigheden en uitloop hierdoor in de werkzaamheden. ze kwamen langs om het hout te laten zien van de schutting en of wij deze wilde laten coaten. koste wel extra (lees dat wij ondertussen al ongeveer 75% van de tuin hebben betaald zonder er eigenlijk iets voor te zien)
ze komen volgende week. wij werden een dag voordat zij zouden beginnen gebeld dat de moeder van 1 van de mannen was overleden en dat ze hierdoor een man te kort kwamen. start eind van de week maar ga ervanuit dat het de week erop is.

dus van maandag uitgegaan, maar weer niemand gezien!! direct die dag gebeld en bleek dus dat we de mand die we vorige week gesproken hadden opeens op vakantie is?!
de man die wij spraken (waarvan dus de moeder van overleden is) zei dat hij nu niet kon beginnen, omdat hij nog bezig was met het leeghalen van zijn moeders huis. wij begrepen dat, maar wij wilden nu toch echt wel duidelijk hebben wanneer er daadwerkelijk begonnen zou worden met de werkzaamheden. 16 juli!!!! 2 maanden later dan de afspraak maar ok, wel duidelijk gezegd dat het bij mij wel een beetje klaar is met het niet nakomen van afspraken.....

maar dan is het 16 juli en ja ze zijn er weer niet!!!!!
nou is de man waarvan de moeder is overleden op vakantie, terwijl hij ons duidelijk had gezegd dat wij altijd naar hem moesten vragen. wij zijn dus nu wel erg boos geworden aan de telefoon en aangegeven dat er zou geen zaken gedaan worden. wij moeten nu aanstaande vrijdag 20 julie terug bellen want dan is die man terug van vakantie......

de afspraken staan allemaal wel op papier en de aanbetalingen ook. maar nou is onze vraag wat kunnen wij nu nog eisen? mogen wij ons geld terug eisen of mogen wij eisen dat ze op een bepaalde datum komen???

wij kunnen niet altereer terug vinden over dit bedrijf, maar alles wat ik nu terug kan vinden is eigenlijk alleen maar negatief! er zijn meerdere mensen de dupe van dit bedrijf!!!!!