Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joost93 - 06-08-2012 21:02:33
Auto & Vervoer

Garage maakt auto kapot?

Hallo,

ik heb vorige week mijn auto laten repareren bij de garage.defecte intercoolerslang vervangen.bij het starten van de auto voor de garage merkte ik dat de koppeling niet goed was.de garage wist uiteraard van niets.zij hebben toen de versnellingsbak verwijderd en jet vliegwiel bleek kapot.
nu ben ik zelf jaren monteur geweest en heb zelf nog nooit gehoord dat een 2 massa vliegwiel tijdens het stilstaan kapot gaat.immers bij het ophalen van de auto voor de garage kon de koppeling voor het starten al niet goed gebruikt worden.
dit moet de monteur dan ook gemerkt hebben bij het parkeren en de proefrit die er gemaakt is.nu krijg ik even een rekening van 1000 euro voor de reparaties.en geen enkele bijdrage in de kosten terwijl bij hun de auto kapot is gegaan.
heeft iemand een idee wat ik hier mee kan doen of dat ergens de garage houder mede verantwoordelijk kan worden gehouden?
alvast bedankt voor eventuele ideeën.

joost
dat er bijvoorbeeld kosten gedeelt worden.