Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zonnig - 08-08-2012 10:47:21
Geldzaken & Recht

opgelicht door Jurofoon

Lieve mensen,

graag ontvang ik een advies van u. enige tijd geleden wilde ik een dagvaarding uitbrengen. daarvoor heb je een advocaat nodig. omdat ik al jaren betalend lid was van jurofoon heb ik hen ingeschakeld om de dagvaarding uit te brengen. ik gaf nadrukkelijk aan dat ik niet meer dan € 200,-- hiervoor kon betalen.

om een lang verhaal kort te maken kreeg ik na korte tijd tot mijn grote schrik een rekening van enkele duizenden euro's. ik staakte de hulp meteen maar zij stonden erop dat ik de rekening betaalde. ik was het hier natuurlijk niet mee eens. zij gingen daarop naar de rechter. ik heb mij niet kunnen verdedigen omdat ik geen advocaat kan betalen.

nu hebben zij beslag op mijn uitkering gelegd. ik zit helemaal klem en heb er slapeloze nachten van en beef de hele dag van de stress. zij hebben nooit een vonnis aan mij betekend, noch hebben zij mij geschreven om te gaan betalen, noch hebben zij het beslag aangekondigd.

ik ben gewoon op een grove en schandelijk manier misleid door jurofoon. die weten natuurlijk heel goed hoe ze het spel moeten spelen en de consument is de dupe.

aub, aub. wie kan mij helpen! hoe kan ik dit aanpakken. ik ben echt ten einde raad. door dit beslag kan ik mijn huur en vaste lasten niet betalen én ik ben het met het beslag niet eens. ik wil deze club aanpakken. het mag nooit meer, met niemand gebeuren.

vast bedankt voor uw moeite. ik wens jullie allen een fijne en zonnige dag toe.